LZV-Chauffeur – Nacht – Logistic Force – Venlo

JobID=10.0.09

Als LZV-chauffeur ben jij erg gewild! Logisch natuurlijk, want niet zomaar iedereen kan zo'n lange combinatie correct over de weg besturen.

Wil jij werken bij een werkgever waar tijd is voor persoonlijke aandacht en waar jouw chauffeurservaring op waarde wordt geschat? Lees dan snel verder want momenteel is Logistic Force op zoek naar een LZV-chauffeur voor een gewaardeerde relatie in de regio van Weert. Iets voor jou? Waar wacht je op? Join The Force! 

WAT GA JE DOEN?

Als LZV-chauffeur ga jij jouw collega-chauffeurs een handje helpen! Jouw werkdag begint tenslotte wanneer de meeste mensen hun werkdag erop hebben zitten. Jij koppelt dan je volle trailer aan en rijdt hem (buiten de spits om) naar de plaats van bestemming. Het uitladen en inladen dat is al gebeurd, wel zo fijn! Jij kunt je lekker focussen op het rijden. Dat komt goed uit want daar krijg jij nu juist energie van. Je bent een onmisbare schakel in het hele proces! 

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

  • Rijbewijs CE met een geldige code 95
  • Geldig LZV-certificaat
  • Een bestuurderskaart
  • Je bent een nachtbraker! Wanneer anderen slapen ben jij in je element
  • Je hebt al de nodige jaren ervaring op de weg

HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. Denk aan een leuke nachtvergoeding en we investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om je te verbreden in je vak? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die via onze eigen Academy extra certificaten behaald. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Iets voor jou? Dan horen wij graag spoedig van je!

Lees hier meer…