Verpleegkundige – tempo-team – Venlo

JobID=8.0.07

Functieomschrijving
Jebezorgt patiënten in het ziekenhuis een mooie dag en gaat samenvoor vooruitgang! In jouw vertrouwde functie als verpleegkundige gaje aan de slag in Venlo. Bij Tempo-Team krijg je een contract voorminimaal 24 uur per week. Samen met de planner bepaal je jouwwerkdagen. Eigen regie over jouw rooster, whoooop dat isfijn!Wat bieden wijjou

  • Contract vanminimaal 24 uur per week
  • Werken in dedynamische ziekenhuiswereld!
  • Salaris volgensCAO Ziekenhuis€ 14,43 – € 20,67
  • Ervaring opdoen met diverse ziektebeelden
  • Intensievesamenwerking met collega’s

Wieben jij
Je voelt je in het ziekenhuis alseen vis in het water. Je staat te trappelen om je ervaring enkennis te delen! Daarnaast ben je in het bezitvan:

  • Afgeronde verpleegkunde opleiding MBO ofHBO
  • Een geldige BIGregistratie
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in hetziekenhuis

Wat ga jedoen
Je maakt er een sport van om altijd debeste zorg voor de patiënt te bieden. Daarbij streef je naarmaximale kwaliteit. Dat is waar jij elke ochtend voor opstaat!
De eerste werkdag gaat beginnen! Samen met jecollega haal je jouw werkkleding en toegangsbadge op. Onder hetgenot van een goede kop koffie spreek je samen met alle collega’sde dag door. Vandaag werk je als verpleegkundige op delongafdeling, maar morgen op de maag-darm-leverafdeling . Superinteressant, want zo leer je het vak nog beter kennen! Dit is deafwisseling die jij zoekt in een baan!

  • Je levertverpleegkundige zorg aan patiënten op de algemeenverpleegafdelingen
  • Je bewaakt hetpatiëntendossier

Waar ga jewerken
Je werkt in één van de 26topklinische ziekenhuizen in Nederland, dat is echt tof!Persoonlijke aandacht voor de patiënt en werken met slimmetechnologie staat bij dit ziekenhuis op nummer een!Solliciteer nu!Draag als verpleegkundige je steentje bij in deze bijzondereperiode! Tot morgen! Uiteraard staat deze vacature open vooriedereen die zich hierin herkent.Sollicitatieprocedure
Je solliciteertvia Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je deeerste keer eenvoudig een account aan. Via je ‘mijn Tempo-Team’account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keernog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang vanje sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om debest passende baan te vinden!

Lees hier meer…